Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fairytale oh fairytale

Fairytale, fairytale tell me what went bad
I know who broke my heart and left me here so sad.

Oh fairytale, fairytale tell me where it went wrong
He just left and stopped singing our lovesong.

Fairytale, fairytale something was'nt right
First it was so quiet but then the biggest fight

Oh fairytale, fairytale this is no longer fun
I want to go back to were it all begun.

Fairytale oh fairytale I know this is the end
But please tell me I'll find my prince again




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 15:04



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Uppskattar de repetitivt återkommande raderna, som på sitt vis förstärker verserna. Ligger något väldigt musikaliskt över dessa rader, och hade jag varit mer musikaliskt begåvad, så hade jag nog hört tonerna än tydligare. Nu nynnar jag dem bara, i samklang då jag läser.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP