Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vägen är slut...

När vägen är slut och tårarna rinner,
vad gör man då när man ingen återvändo finner.
När vännerna är borta och kärleken är slut,
och du är så sårad att du inte vill gå ut.
När din smärta är så stor att Treo, Ipren och Alvedon vill den inte dämpa,
tänk på dom som tycker om dig, ta nya tag och fortsätt kämpa!




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-22 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP