Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Mörkret gör det ännu svårare att se alla skuggor som gömmer sig,
det hänger en smygande känsla i luften som aldrig tycks lätta.
Något blänker till precis framför och det rinner något varmt innanför tröjan.
Det blir svårt att andas, strupen drar ihop sig.
Sen så ger hjärtat med sig och slår allt svagare tills det slutar helt.
Ögonen är slutna och allt är mörkt och stilla.
Det blir mörkare och mörkare tills allt är svart, svart som döden.

Då vet jag...




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-22 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande ord, vill inte sluta läsa. Snyggt
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP