Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Att älska någon är inte alltid lätt,
kärlek kan visas på många olika sätt.
Obesvarad kärlek kan vara svår,
den kan lämna djupa sår.
Att älska någon kan vara att låta honom gå
när allt du vill är att han ska stanna.
Kärlek fångar ditt hjärta,
gör dig lycklig men orsakar också stor smärta.
Så tvingas vi se sanningen tillslut,
Lycka varar inte livet ut.




Bunden vers (Rim) av Coldasice VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-22 18:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
finskänslig nit
visar vägen hit
i känslosam hetta
snavar du på detta
som liknas kan vid vänskap
eller bara galenskap
2011-08-04

    ej medlem längre
Det gör det inte..varar , men får
hoppas något lika bra tar sin början !
2011-06-22

  mickech
Sanna ord!
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP