Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myself

Trying to be strong when everything around me falls apart.
Crying I try to put it all together, but I don't
know where to start
Meantime I forget about my self and my own broken heart.
Don't want to remember, don't want to look back.
Some memories are good, but some of them are just black.
It hurts to faile, but love is not a fairytale,
Whatever that goes wrong, don't burrie in sorrow just
try to hold on.
Bad things won't last forever my friend,
but even good things have an end.
Love is not always like a dream,
even if so may seem.




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP