Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han..

Ljuset släcktes och rösten tonade bort,
tänk att en kärlek kunde vara så kort.
Pojken fick hennes hjärta att slå sedan att gråta.
Hur han gjorde är för henne en gåta.
Som en storm fångade han hennes liv,
men lämnde det sen med stora kliv.
hon hade hoppats och trott, att det dom hade va
stort.
att hans kärlek bara dog, var mer än hon förstod
plötsligt var dörren stängd och all denna tid bortslängd
Men käreken är så,
den kan komma, den kan gå.




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP