Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig..

Jag kommer ihåg första gången jag såg dig le,
Du väckte mig och fick mig se,
att kärlek verkligen finns..
Jag kan inte leva utan dig min vackre prins.
Med dig är jag lycklig och kär,
Jag vill bara vara där du är.
Kan det verkligen vara så?,
att du vill stanna och aldrig gå.
Jag älskar dig mest av allt,
vet att din kärlek håller mig varm när det är kallt.
Vill ha dig hos mig Älskling, varje natt..
Jag älskar dig min underbara skatt !




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP