Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

Dina läppar säger något jag inte hört förut,
Dom säger att du vill ha mig hela livet ut.
Jag vet inte om jag drömmer eller är vaken,
Men dina blickar får mig att känna mig naken.
Du viskar något i mitt öra,
Något som andra inte får höra.
Jag ler mot dig och fäller en tår,
Jag känner din hand smeka mitt hår.
Tåren som rinner längs min kind,
torkas bort av en smekande vind.
Jag kommer älska dig livet ut,
Det blir också diktens vackra slut.




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 18:47



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Jag njuter av denna dikt, denna poesi.
Lika öm som vacker!
2014-09-20

  M M Mannheim VIP
Jag njuter av denna dikt, denna poesi.
Lika öm som vacker!
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP