Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oma suojelus enkeli


Et ole lapseni koskaan yksin
vaikka ei äiti vierelläs aina oisi

Silloin ikioma enkeli
valkoisilla siivillään sinua suojelee

Lämmittää pieniä käsiäsi
jos sinua palelee

Ilta kun tummuu
ja sinulla ikävä äitiä on

Hän vierelläsi istuu
rakkaus ääretön hänestä loistaa

Kultaista unihiekkaa siroittelee huoneeseen
kuljet sinistä siltaa pitkin

Sateenkaaren alta
lasten satumaahan ihmeelliseen












Fri vers av maija tuori
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-22 19:54



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Kirjoitat kauniita ajatuksia ! Pidän todella sinun runo. Loppu on niin kaunis : "Sateenkaaren alta lasten satumaahan ihmeelliseen"
Kiitos !
2011-06-23

  Bibbi VIP
Å, vad jag önskar att jag kunde förstå:-)
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori