Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När viljan inte finns


Tristess
slitna viljor
tappade sugar och döda själar

Kyla
deprimerande svar
Tomma hjärtan och kalla själar



Den ständige optimisten dör




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-22 20:33



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Vackert skrivet..

Nejdå han tar
bara en time out :)
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders