Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinna och man





det växte en liten blomma
i en jättelik hög av skit

de levde
av varandra







Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 22:08



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Lars Norénskt och poetiskt i en snygg kombination.
GIllar.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP