Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldsamma tankar

Jag kan inte
förneka det



hur mycket jag än
försöker




tanken slog mig




men




jag slog bort den




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-22 22:26



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
wow du kan konsten att skriva...
2011-07-19

  Minkki VIP
rolig ordlek om tankekraften ;)
2011-06-23

  Nattsuddan
Men man ska ju ta till vara på sina tankar och göra något kreativt utav dem. Å andra sidan var det väl just det du gjorde. Bra så.
2011-06-22

  queenia
behåll dem vännen..

någon gång kommer dem till pass.. :)
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden