Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ståldröm

Tystnaden som fyller
en tom fabrik
är så stor
att jag undrar hur den får plats
och när jag tänker på all svett
som runnit längs väggarna
Blir jag alldeles stum
Som en av

maskinerna

Så ogreppbart
Är livet
att när det försvinner
blir vi alla
på sin höjd
något man sätter sig på
när man knyter skorna




Fri vers av Aaxel
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-06-22 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel