Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boll

Allt som är boll är runt.
Allt som är runt är boll.
Allt som kan studsa är boll.
Allt som kan rulla är boll.
Hennes ögon söker boll.
Hennes ögon letar bland tusen saker.
Något som rullar, något som studsar.
Det bästa man kan ha.
Det enda man behöver.
En jordglob på en ställning.
Den är rund. Hon tar den.
För den är också boll.
Klart är den det.
Du får ju hela min värld att snurra, att rulla och att studsa.




Fri vers av Lyricanna
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-22 23:55



Bookmark and Share


  Maha!
Oj, verkligen mycket fint beskrivet!
2011-06-23

  Dilsewat
Denna är fantastisk!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna