Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väljer en väldoftande blommas doft

lögnens
lukt

följer den väg
du har valt att

gå in på

detta är ditt val
så du formar ditt liv

vackra väldoftande
blommdoft

eller
sur,unken

som på en soptipp
en varm sommardag.






Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-06-23 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e