Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammen



Vi betraktar dyn
lagren av multnande löv
och själva dammen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-23 13:27



Bookmark and Share


  Deva
genom lager efter lager ser vi till slut hur dammen kommit till;-)
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP