Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är skön





jag dras åt det röda
det svarta

blodet
kärleken
vinet
döden

håller det bruna
stången

jag drar mig inte för nåt

jag är inte fin

jag är ful
vacker
underbar


jag tuggar
spik
skapar smycken

mitt hjärta
är en piltavla

varsågod
och skjut




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-23 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fantastisk självbekännelse! Rak och rå, ärlig, stark, stolt och obetvingad "jag tuggar spik". Helt underbart.
2011-06-25

    ej medlem längre
Galne Gunnar ELLER Gudomlig Skald.

Inget mittemellantjafs, här inte!

Antingen / eller - är det som gäller!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP