Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotet

Underifrån kommer det inte
Inte ovanifrån
Men från sidan
Från samma nivå
Inte dödligt
Inte inifrån
Inte än i alla fall
Om det inte är autoimmunt

Det kommer från samma nivå
Och där står borgmuren




Fri vers av Inez L
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-23 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L