Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'd rather give my ego another push.

Dina fingertoppar
fastnar i mina
ärr och jag försöker viska att



[insert något fint här]



men nagelkanterna
gräver sig
in
i mina läppar


och bloddroppar
bildas under mina ögonlock




och samtidigt ser jag dig i
ögonvrån och jag tänker


"herregud nu ser han snälla lämna mig inte för detta jag ville inte jag älskar ju dig"


men vet samtidigt
att han inte kan läsa mina tankar




tyvärr


och jag vet att inte ens jag hör mig
skrika
så jag borde inte försöka heller


det kommer inte att förändra något nu



för jag ser redan
dina
fotspår blekna



bort.




Fri vers av LeeJasmine Livredd
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-23 21:55



Bookmark and Share


  queenia
gråtande ord, som droppar av skönhet...
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

LeeJasmine Livredd
LeeJasmine Livredd