Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

°°°°

it's hard to wait around for
something you know might never
happen, but
it's even harder to give up when
you know it's everything
you want!




Fri vers av cazi
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-24 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi