Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som aldrig gått sönder





är så sönder
att du aldrig
kommer att
få veta det




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-25 01:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den texten borde bli utvald eller uppmärksammad text!
2011-06-25

    Nicklas VIP
Känner igen mig i det du skriver.
Det är sant.
Är man trasig, kanske andra tror att man är hel.
Men... Ja, så är det ju inte....
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP