Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte kräva

"Ja kan inte kräva något av någon!"

Det var de första jag lärde mej
Den ända som finns i mitt liv är jag
Den ända som kommer finns där är jag

Jag har min axel att luta mej på
Jag får torka mina egna tårar

Jag stoppar om mej själv om natten
Jag säger godmorgon till mej själv

Går till sängs ensam i en säng bäddad för två
Vaknar och din sida är fortfarande orörd

Men det är så det ska va

Man kan aldrig lita på någon
Att någon skulle bry sej
Att någon skulle stå där bredvid dej när marken rasar
Stå bredvid i stormande hav

Hålla min hand
Bära mej när ja faller




Ja kan inte kräva att du ska göra det
Ja kan inte kräva att du ska va i mitt liv

Men du kan inte häller kräva nått av mej


Ensam står man alltid stark




Fri vers av cazi
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-25 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi