Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Jag är rädd nu
jag har varit här förut

ska jag öppna upp
skall jag låta mitt förnuft lossna

varför finns du
vad skall vi utforska

jag hoppas på små framsteg
men mitt tålamod är svagt

jag önskar att du var hos mig hela tiden
jag vill bara visa min kärlek

du är försiktigt
min känsla är orolig

när jag väntar på att vi skall ha det bra
kom hem nu min fina

låt oss skynda långsamt
men mötas snart

så att vi kan älska långsamt
och möta sommaren

minnas hösten
och fortsätta framåt




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP