Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smält samman



låt vara
bli åtråbara

lätta ankar försvinna
kustrandens stenar glimma


frånvaro men närvaro
distans

sirén ljuda
synintryck, avyttra nidbild



eget inre lida
linda röken omkring

blícka utåt
fånga din spegel


flyt stilla bredvid henne
låt doften av det ljuva

springa in
i ditt hjärta


smält samman











Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-26 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP