Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, ge mig.....

livet bankar
tankar oro

brytpunkt
i husvägg

rasar gränser
mot odds

vägrar vägar
utan slut

slå mig
vild i sinnet

ta mig
och ge mig
ro




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-26 20:51



Bookmark and Share


  stella
Var försiktig-man får vad man ber om! ;)
2011-06-27

  Fredrik P. VIP
ja, så är det när
man ser väggar
som stänger och
dörrar som öppnas
när "livet bankar"
dikten tar jag
till mitt hjärta!
tack!
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington