Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många känslor som snurrar. I ens inre. Tankar som inte får någon ro. Tankar om svek o förtroende.


Du är den

Du är den jag skulle dö för.
Jag älskade dig först.
Den jag aldrig skulle gå ifrån.
Stjärnorna ramlade ner. O fångade mig. När vi möttes.
De kom med dig till min säng. Berättade att du älskade morgonens ljus.
Vackra lilla varelse.
Allt är du. Så länge jag har dig. Har jag allt av det finaste.
Jag har lärt mig den hårda vägen. Att inte bli sårad. Att stänga mitt hjärta mot om världen. Mot grymheter utifrån. Stå o se på från en avlägsen plats.
Utanför mitt hjärta.
Men dig fortsätter jag för alltid att älska.
Det säger en del om livet. Någon håller din hand.
En del för stunden. O en del för resten av livet.
Någon finns i dina drömmar. Vackra lilla varelse.
När många är utanför. Men då är vi där.
Vi två. O jag förstår...





Fri vers av Vit lilja
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-26 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vit lilja