Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens känsla

Du stöter i min själ.
Letar efter kärleken.
Men inget varar för evigt.
Allt fortsätter framåt.
Letande bort från det mörka.
Dax o gå vidare. Se ljuset i vinden.
Känna känslan i luften.
Det finns så många ord.
Ord där du finns.
Saker jag inte kan glömma.
De första och de sista stunderna.
Stunderna tillsammans.
Jag vet vart du varit. Väntat på det.
Det gör ont. Har värk i själen.
Men för sista gången i mitt liv.
Det är inte värt och se slutet.
Även om man kan ändra på det.
Slutet är nära.
Och allting går fort.
Flyger sin väg...




Fri vers av Vit lilja
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-09-14 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vit lilja