Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken bakom

Känslan av att ha dig. Var det känslan, som var fel?
Skulle jag tänka efter? Jag kände i mitt huvud.
Kunde inte förstå. Om jag ville vara med dig.
Nu låter det som att jag hoppas. Det inte min tanke.
Jag vet precis vad du känner. Tyvärr kan jag inte göra så mot dig.
Där ute blickar jag mot nya ljuset. Det nya, det underbara.
Långa stunder. Utan att förklara. En kylans famn.
Man ser det man vill se. Det blir många långa stunder.
Det som vi hade tillsammans förut...




Fri vers av Vit lilja
Läst 216 gånger
Publicerad 2012-08-03 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vit lilja