Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter ord till min son...Isidor


Orden som kom...

Tiden går fort. Livet med dig leker.
Det är något i mig. Som vill stanna. Men tiden går framåt.
Jag är här hos dig. Det är här vi går.
Vi har varandras händer. Första gången du såg på mig.
Du var så vacker. Mitt hjärta i din hand.
Där är min tid. Tiden som du äger av mig. För alltid...




Fri vers av Vit lilja
Läst 187 gånger
Publicerad 2012-08-08 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vit lilja