Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett missfall. En hjärtas förlust.


Ängelns barn

Ett litet ängla barn finns i mitt hjärta. Som inte fick komma till min famn. Som jag alltid kommer och andas för. Vi behöver inte vila. Bara vi möts i molnens gång. Vet precis vilken kärlek jag hade hittat åt dig. Även om det var mörkt. Hade jag väntat hela livet på dig. Du har själens ögon. O jag älskar dig. Jag ska för alltid andas för dig. O minnas dig i morgon dag. Även när livet går vidare. Det kommer för alltid bo en ängel i mitt hjärta.




Fri vers av Vit lilja
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vit lilja