Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är verkligt?

vad gör man när man inte klarar av verkligheten?
när verkligheten är skrämmande.
när man föredrar det overkliga.
vad gör man när man inte ens klarar av ens hem?
när allt man vill är att fly.
att fly bort från allt.
från verkligheten.
fly till det som för mig känns verkligt.
vad gör man då?
man kan ju inte bara fly.
verkligheten kommer alltid ikapp en.

är det inte så?




Fri vers av Joy.
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-26 22:08



Bookmark and Share


    AA VIP
Tänkvärt. Nog är det så att verkligheten så som vi uppfattar den alltid kommer ikapp oss vare sig vi vill eller inte. Om viljan att fly är stark får omständigheterna avgöra om flykten är den bästa lösningen.
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Joy.
Joy.