Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trust?

Tillit är något man förtjänar.
Det är inte något som bara ges bort.
Och om jag ska vara ärlig.
Vet jag inte om du har gjort dig förtjänt av min.
Så vad ska man tro?
När det påstås.
Att ni två var nakna tillsammans.
En kväll när jag låg hemma.
Ensam.
Tänkandes på dig.
Hur ska jag veta att du inte delade kroppsvätskor med henne.
Iställer för att tänka på mig?
Jag vet att jag borde lita.
På dig.
Men hur är det möjligt när jag knappt litar på mig själv.
När jag inte vet var du står.
När jag inte vet hur du känner.
När du om och om igen sviker mig.
Inte svarar mig.
Hur ska jag kunna lita på dig.
När jag inte vet vad du gör.
Var du är.
Vem du är med.
Så jag måste fråga dig....

Har du förtjänat min tillit?




Fri vers av Joy.
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-02-12 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joy.
Joy.