Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever du?

Åter igen greppar tankarna tag om mig.
Förvirrar mig.
Förnedrar mig.
Åter igen får dom mig att vakna i natten.
Bli panikslagen.
Dem får mig att bli orolig.
Orolig för dig.
Orolig för oss.
Dem får mig att börja tänka.
Genom att knyckla in sig i min hjärna.
Och sprida ett "virus".
Får dom mig att börja tveka.
På mig.
På dig.
På Oss...
Mitt i natten.
Vaknar med tårarna i ögonen.
Och tusen tankar i huvet..

Bara för att du inte kunde höra av dig...




Fri vers av Joy.
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-10-28 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joy.
Joy.