Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade velat varit en av dem (om jag bara vågat ta steget..)


Dom finns där ute - De äkta hjältarna !

Det är dom som offrar allt

karriären

familjen

hälsan

livet


Det är dom ger allt

sin idealism

sin kamp

sina krafter

sina liv


Det är dom som borde hyllas :


"MÄNNISKORÄTTSKÄMPARNA !"


Martin Luther King

Amnesty International

Greenpeace

Plogbillsrörelsen

Läkare för fred

m fl

och alla dessa vars namn vi aldrig får veta......



------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-27 00:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns faktiskt de som offrar familjen.
2011-06-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst utan "våra"
hjältar och hjältinnor
var stod vi då... Du har
så rätt vi har alla dessa
att tacka för mycket...
2011-06-27

  Anders Nordlander VIP
håller med...
utom på en punkt;
familjen

offra familjen är inte så ädelt !
2011-06-27

  aol
bra sant skriftat,
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska