Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När något bra försvinner för att någon annan tycker det är dåligt.


Tyvärr finns inte texten kvar

Kände du att den inte var bra nog?


Hade du bara en dålig dag,
En helg av sömnlöshet,

För molniga eftermiddagar
Och likgiltiga vänner?


Nu kan dina färgsprakande tankar inte längre lyfta mig.
Dansa lätt längst alla elektroniska åkrar.


För tyvärr finns inte texten kvar
Men det gör jag.



// Er behövande.




Fri vers (Fri form) av Nilon
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-27 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon