Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vågorna

som vågorna söker sig till stranden
som regnet faller mot marken
som kompassnålen rör sig mot norr
som en blomma sträcker sig mot solen

så strävar jag
alltid
efter dig




Fri vers av yoakimu
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-27 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
Så skönt att veta sin strävan . . . att slippa famla i intet . . .
2011-06-28

  Ninananonia VIP
Vackert... :)
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu