Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på gården

 

 

 

på gården går barnen
med solhatt, klänning, vattenflaska

gungor, klätterställningar, kamrater
solen hettar över gården

katten tittar ned från balkongen
tiden står stilla

en två tre sekunder

sedan börjar det om igen
med sandlåda, rabatt, körsbärsträd

katten ligger i solen

jag går inomhus med mina tankar
innan de bränns

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-27 14:32



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Är det du som är katten? Hur som helst, återigen en mästerlig text!
2011-06-27

    ej medlem längre
Har aldrig tänkt på att tankar bränns, men så är det nog . . .
2011-06-27

  anits VIP
Fina fängslande rader.......
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP