Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny

.

Ljus flödade in

blev ny

inför dina ögon




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-03 00:19



Bookmark and Share


  karenina VIP
tycker om
2011-09-04

    Bodil Sandberg
Härliga trenne rader
om det nya ljus ur alla breddgradder
strömmar - underbart!!
2011-07-18

  rebecca d
ja!
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mejja