Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan...

 

 

längtar sommarvärmen

ur dina tankars djup

längtar sköna blickar

som värmer liksom sol

längtar ljuva kramar

trygga ur tillits kraft

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-28 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra