Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS LINA

Vi balanserar på Livets lina
som om våra steg är hårfina

Felsteg vill vi undvika
helst vill vi skorna, fastspika

Om vi blundar
och slappnar av ett litet tag
kan vi lita på vindens drag

Det gör inget om linan svajar till då och då
Vi kommer alltid tillbaka-
Hur vi än väljer att gå...





Fri vers av Yarissa
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-29 12:33



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra och balanserad dikt. Den linan går vi på för det mesta.
2011-06-30

  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-06-30

  Järnkatten
Det spelar ingen roll hur mycket det stormar på utsidan bara vi har lugn på insidan, bra skrivet!!
2011-06-29

  Minkki VIP
Fin text - om balans ;)
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa