Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyhörd


Du bekräftade den kärlek
jag inte kan så mycket om
så jag la mig ner
för den drömmen
med hjärtat
mot jorden, som ett frö
och hoppades
att växa till
när tiden var mogen
hoppades
kunna bära upp mina egna blad
och öppna dem
mot solen

Så småningom,
lyhörd.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-29 13:13



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert, känsligt, längtan
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP