Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÖNSKADE

Jag önskade mig mycket
som aldrig blev sagt

Jag ville
så innerligt,
ha det som jag aldrig någonsin haft

Jag suckade, så tyst
för att inte störa

Att begära för mycket-
Det kan man väl inte göra?

Jag önskade mig så mycket
Där i min ensamhet

vad jag önskade?

Det är bara jag-
som vet





Fri vers av Yarissa
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-29 16:44



Bookmark and Share


  Järnkatten
Vissa dörrar måste slås upp...vackert skrivet...
2011-06-30

  Sonja Sidorow Lapington
enkelt kort och sant
2011-06-30

  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2011-06-30

  Black Bird
Mycket ska det stå*
2011-06-29

  Black Bird
Ofta vill man så myclket att man glömmer att visa det. Just det ögonblicket då tankarna snurrar runt med önskningar fångade du. Man vill .... men det blev inte sagt
2011-06-29

  Minkki VIP
känner igen mig - men tror att sådana hemligheter borde man dela med sig ;)
2011-06-29

  Anya VIP
Söt!
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa