Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va?

vem fan kan man lita på
absolut inte tv-gudien
en bild m Kim anderzon(egensinnig stavning el hur?!)
avslöjar att hon medverkar i kvällen
klockan åtta hos stjärnorna
dessvärre på program 4:s beskrivning
är det fyra andra deltagare

vem kan man lita på
inte dem man givit kärlek
inte dem man tänkte ge kärlek
men aldrig hann

ja kände när bussen körde
hur mina tänder krossades
mot rutan

alltid i blåsväder
alltid nära explosioner
vad har jag för jävla horoskop

ett splittrat har jag hört
nu kommer granaterna
ifatt mig

men vad gör det
när det finns splittrade
teveprogram att kolla på
tills pillerna verkar

de där som alldeles själva
bildar GABA
eftersom de ursprungliga
förbjöds inom eu

vems ärenden går de
pillertrillarnas naturligtvis
det samhälle vi trodde var vårt
är så korrumperat
så inte ens strumporna stämmer

ändå längtar jag
hett efter pippi långstrump
kajsa kavat
som man misstog mig för
under min uppväxt

så härligt jävla underbart
med mänskor som inte BARA
vill bete sig
som det förväntas av dem

knipa ihop tills munnen skrumpnar
hakan faller ned

alla har noll koll
särskilt de som tror sig
ha fullkomlig kontroll
TRO MIG
vare sig du vill
eller inte




Fri vers av Kim VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-29 18:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja, vad har man för jävla horoskop egentligen, adekvat fråga som jag också ställt mig ett par gånger! ;)
Gillar din uppkäftiga text, den har skön stil.
2017-05-27

  Zandor
Den skriften gillar jag ;-)
2016-09-06

  H.C.B
hmm
2016-03-17

  aol
Verkligen en tänkvärd skrift som griper tag i en,
2015-10-14

  Ljusletaren
Heja Kajsa Kavat för detta vill vi har mera av. Underbart text och den bör väl många vakna till av eller ...
/kram
2014-06-16

  Alva Johnsson VIP

Du skriver om härliga djävla människor.......
Undrar om jag är en sådan???
"Den kavata kvinnan" kan kanske ge svar.
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP