Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha Öppna dörrar

Du sa till mig att vi skulle ha öppna dörrar
Jag öppnade min, fast låset var rostigt
Din dörr var igenbommad
Jag slet och drog men
förgäves
Dörren förblev stängd

Du sa till mig att vi skulle ha öppna dörrar
Varför hjälpte du inte till att öppna då?




Fri vers av Yarissa
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-29 22:48



Bookmark and Share


    AA VIP
Det är jobbigt med låsta dörrar. Man känner sig något lurad om man öppnat sin egen dörr. Bra beskrivet....
2011-06-30

  Delilah Juno VIP
typiskt karlar, tänker jag då ... att vi skall liksom vara öppna och så, men att motsvara det blir tungt för dom, och så skiter det sig för oss, medan dom inte fattar ett dugg liksom ..."vafandå"...och då är det dags att dra syster med högburet huvud ...
2011-06-30

  Black Bird
Sorgsen dikt som går djupt både i hjärtat och i själen ...
2011-06-30

  Järnkatten
It takes two to tango...applåd!
2011-06-30

    ADI Nehlin
fin text..det måste vara lika på båda hållen annars blir det slitsamt
2011-06-30

  Ninananonia VIP
vacker ...
2011-06-30

  anits VIP
Stark text vemodigt och
sorgligt att läsa
2011-06-30

  PPQ
smärtsam men vacker
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa