Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Så kom den!

väntan av att mötas
jag vill mötas nu!

Jag förpassar mig
jag sätter lyckan på drop

väntar på ditt uppvaknande
om det finns

jag vill fortsätta
talas vid, och lära känna dig

men du är cool
är du kylig, eller bara försiktig

jag vet inte
men jag vet att jag saknar dig

vill att du ska sova hos mig
och äta din första måltid tillsammans med mig

jag är inte kylig
jag är varm av dig

och vill bara visa min kärlek




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-06-29 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP