Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördömd

orden
jag skall skriva
pressa mig, ta fram ur mitt inre

utan att fråga, leverera
förväntansfulla, som gamar sitter ni i klasar

jag skall bli dömd och fördömd
utan bakrund, utan frågor

varför skall jag förklara mig för er
ni som aldrig varit här




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-29 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP