Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Du
är dyr

Jag
är bara


Tillsammans


blir vi
dyrbara


men inte


till salu




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-29 23:59



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Fresh prince.
2011-07-31

    ej medlem längre
Läckert ordspel. Fick läsa om "jag är bara". Fattade inte. Jag är korkad.
2011-07-20

  Minkki VIP
... jag är bara ? Prins! Prinsar är sällsynta, rara... sällsynt att de inte känner sitt värde. Fast då skulle det inte ha blivit en bra dikt ;)

jag tycker om det lekfulla i ditt allvar
2011-06-30

  Ninananonia VIP
Härlig ordlek...

Tycker om din dikt..
2011-06-30

  RosieLoveHeart
så fint ...love you så här
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden