Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en väv av spindeltråd..

en väv av spindeltråd
i natten
en undran om
hur väven fann
sin väg

på snärjda banor
vindlar frågor
i kosmisk bana
genom okänt land

det enda varom
livet skriver
är att vägen
inte vet sitt slut

den stationen
är min längtan

den stationen
är mitt enda mål









Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-30 01:13



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
/är att vägen
inte vet sitt slut/
gör livet värt
att leva...
2011-07-01

  Mona Drugge
Så fint och vackert.
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington