Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över bergen (2011)


Vi for över bergen
i moln och klara blixtar
ner i klippan
så sprängde vi oss fram

vår resa var mot havet
i ursinne och energi
vårt väsen är det mjukaste
men också hårt som stål

vi är livet i essens
katalysator för existens
vi är som stjärnorna om natten
vår kropp, den är blott vatten..




Fri vers av Järnkatten
Läst 592 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-30 02:12



Bookmark and Share


  Anna*
Vet inte ... som svar på din fråga, men texten är full av energi och passion! Fint!
2011-10-10

  Järnkatten
Kommenterar min egen text, lite tabu i min värld, men här är ett halvdussin fantastiska kvinnor som ser något i den. Jag är man och frågar mig, var är männen någonstans...
2011-07-02

  Osvalds_Dotter VIP
Stark känslosam text,
Berörande.
2011-07-02

  Linda CH VIP
Energisk, kraftfull text full med visdom. Snyggt skrivet!
2011-07-01

  mare VIP
Bra formulerat
2011-07-01

  La Magnólia VIP
Du fångar och berör så starkt med dina ord! Det finns så mycket kraft .. mjukhet, men ändå en målmedveten kamp .. att inte ge upp.
2011-06-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Stark, fångande. =)
2011-06-30

    ADI Nehlin
kraftfull..tyckte om
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten