Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom sekund

 

All inclusive. 
Maten. Service. Vården.
Gråvita korridorer.
Går det inte att operera bort den jobbiga lukten.
Nytt hem, ny inredning.
Pipetter, nålar och rockar.
Inget Rock'n'roll liv här inte.
Ett barn föds.
Någon dör.
Genuint.
Här dansas det 
sakta tryckare
i cirklar
med lukten,
livet.
En längtan
utanför
är det sommar.

All inclusive. 

Maten. Service. Ömhet.

Gråvita korridorer.

Bidragskonst.

Går det inte att operera bort den jobbiga lukten.

Nytt hem, ny inredning, ny känsla.

Pipetter, nålar och rockar.

Inget Rock'n'roll liv här inte.

Ett barn föds.

Någon dör.

Genuint.

Ensamt dansas det 

tryckare

i cirklar

sakta med

lukten,

livet.

En längtan

utanför

är det sommar.

 




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 443 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-30 09:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande tomhet..
2011-07-05

  Minkki VIP
satir med hjärtat på rätt plats
2011-06-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Utsökt. =)
2011-06-30

  filosofian
Gillar sättet du skriver på. Fin betraktelse.
2011-06-30

  cilax VIP
fint
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist